Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20i68r67i 91B23o15r

22. 5. 2023 9:33

Juchelka, kterej Juchelka, ono je jich moc.

1 4
možnosti
Foto

Pane Hládiku, proč nemluvit o ČEZ . ČEZ letos odvedl státu ze zisku 131,6 mld. do rozpočtu.Proč nemluvit o ČEPRO. Tam je zháčkovaný Babiš a jeho společnosti Preol a Primagra, které spadají pod Agrofert, totiž za rok 2022 získaly přes 3,9 miliardy korun a za rok 2023 3,4 miliardy, celkem tedy o 7,3 miliardy korun.Mezi lety 2013 až 2016 to přitom bylo v průměru zhruba 600 milionů ročně. Tak proč nemluvit.

6 4
možnosti

ČEZ odvedl převedl do zisku především to - o co okradl konečné spotřebitele. Místo daně z nepřiměřeného zisku, odvádí ČEZ z těchto ukradených peněz takřka 40 mld Kč zahraničním minoritním vlastníkům.

To se má tento stát - majoritní vlastník ČEZu opravdu čím chlubit !

2 2
možnosti
Foto

Měl jsem původně za to, jak Fiala mává a roztahuje ty svoje ruce, že nám chtěl na jaře ukázat, jak velkou rybu ulovil (???).

3 7
možnosti

a tohle vystudovalo obor ekonomie na Ekonomické fakultě Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava (získal titul Ing.).

7 6
možnosti

A něco k tématu by nebylo ?

5 1
možnosti

A kolik jste těch osamělých invalidů pod stanem už našel? Nejsou to spíš zaměstnanci Vodňanského kuřete?

11 8
možnosti

Čtu jen perex, ale přesto se zeptám. Ty pornočasopisy jsou dnes ještě byznys? Kolik jste jich koupil poslední dobou? Vydává se to ještě vůbec?

5 5
možnosti

Ano, i tato vláda má na hlouposti mandát.

Co na to volič? Zase zvolí menší zlo!

5 7
možnosti
Foto

Co na to volič? Ve většině případů je spokojen. Vláda dělá to, co bylo důvodem jejího zvolenní. Nic víc, nic míň.

6 6
možnosti

Aleši bravo. Nepochybně míříte vysoko. Třeba do vrat Institutu V, Klause. Všichni dělají všechno špatně! Vláda i prezident. Fárá do dolů, asi měl nahoru? Přepravuje se sám. Zřejmě jako Zeman, měl použít letadlo - jako do Brna za školáky. Žijeme na dluh, tedy asi pokračovat? Váka skončila před 78 lety. Viník jasný, potrestán. Bernd Posselt je náš krajan.Jeho rodiče vyhnáni, vyřešeno. Už je válka zase nová. Václav mlčí, mlží ...

Podobně je to s naší vládou. Neslibuje to lépe, není z čeho. Bez opatření? Směřujeme na teplé, řecké pláže. Jejich rozpočtové peripetie jsou známy. ANO, všeho dočasu, Je neuvěřitelné, že sami Řeci dostali rozum. Z problémů se konečně hrabou ven. Vše vrcholí vítězstvím tamních konzervativců. Levicový populista Tsipras - Syriza je poražen. Co budete dělat? Prudíte dobře. Není rozumné s V. Klausem spojit své úsilí?

+110/−3

doporučit

21.5.2023 13:46

reagovat

8 4
možnosti

Už si Babiš vzpomíná na vaše jméno?

A co vy? Nepřipadáte si, jako naivní přethdilo, které píše domácí úkoly, aby se zalíbil Babišovi, který schválí kandidátku kamkoliv. Nevím, jestli vaše nechutné patolízalství vám poslanecký mandát přinese, ale vám bych hlas nikdy nedal.

15 9
možnosti
Foto

Co takhle se domluvit s jistým Andrejem Babišem, který ovládá z velké části produkci potravin, aby je zlevnil ? Víte, kdo to je ? To je ten co vás tak úplně nezná a komu statečně a velmi intensivně lezete do útrob.

Napište nám, prosím, raději blog, jak se z moderátora Medúzy stane šašek....

21 10
možnosti

Co takhle mluvit se státem.ktery ovládá ČEZ, Čepro...atd...stejně chytré...

7 6
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik