Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Moc jim chutná a přejí si, aby jim to vydrželo co nejdéle.

0 0
možnosti
PV

Chucpe - to je tak asi jedine, co se k tomuto clanku da napsat, protoze seriozne diskutovat o obsahu nejde.

3 1
možnosti
PN

Tohle se povedlo. Pěkně popsané, místní apoštolové to naprosto přesně potvrzují svými příspěvky ....

1 5
možnosti
Foto

Raději bych od Vás četl reportáž z lovu na kachny. Zvláště v případě, kdybyste sundal tu macatou, která dosud nechcípla. Tu o té škole, v níž šílený kantor donutil studenty naprášit písemně volební záměr rodičů, ztvrdit jej podpisem a papír poslušně odevzdat. Koalice tu kachnu nechala klidně žít. Asi proto, že co se škádlívá , se vzájemně nepojídá Tak proč tak kriticky?

0 1
možnosti
ZZ

Rozumíte tomu, co sám píšete ?

0 0
možnosti
Foto

Nechápu jedno, jak někdo, kdo o osobě tvrdí, že je moderátor, scenárista a dramaturg, vyznávající konzervativní osoba může být jako nestraník v hnutí ANO a za jeho vůdce orodovat. Orodovat za osobu, která ve věku 21 let se stává kandidát KSČ. Ve věku 23 let se stává členem KSČ, a to celkem po dobu 9 let. Ve věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Ve věku 26 let se stává agentem StB pod krycím jménem Bureš. Stává se jim dobrovolně, protože to znamená výhody. Agentem StB je celkem 8 let. do roku 1990. Po celou dobu donáší na své spoluzaměstnance. Díky penězům pocházející od neznámé společnosti, která nemá žádnou adresu ovládl Agrofert bez jedné koruny v kapse, jak se sám chlubil. Podvody a uplácením získával další majetek. Za 8 let ve vládě jenom koukal jak se obohatit. Ovládal tisk media, kraje státní zastupitelství, Policii ČR. Nikdy se nanučil češtině a mluví česky hůř jak Husák blahé paměti.

8 3
možnosti
Foto

Jiří, nerad to říkám, ale mýlíte se. Pan Aleš Juchelka je jedním z nejupřímnějších, nejrozumnějších, nezkušenějších, nejcharakternějších poslanců v celém našem parlamentu. Více Juchelků za lepší příští....

2 2
možnosti
Foto

Nechápu jedno, jak někdo, kdo o osobě tvrdí, že je moderátor, scenárista a dramaturg, vyznávající konzervativní osoba může být jako nestraník v hnutí ANO a za jeho vůdce orodovat. Orodovat za osobu, která ve věku 21 let se stává kandidát KSČ. Ve věku 23 let se stává členem KSČ, a to celkem po dobu 9 let. Ve věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Ve věku 26 let se stává agentem StB pod krycím jménem Bureš. Stává se jim dobrovolně, protože to znamená výhody. Agentem StB je celkem 8 let. do roku 1990. Po celou dobu donáší na své spoluzaměstnance. Díky penězům pocházející od neznámé společnosti, která nemá žádnou addresu ovládl Agrofert bez jedné koruny v kapse, jak se sám chlubil. Podvody a uplácením získával další majetek. Po dobu co byl ve vládě koukal jenom jak by se ještě víc obohatil a také se mu to povedlo. Ovládl tisk, media, Policii ČR, státní zastupitelství, kraje.

3 2
možnosti
ZZ

A co za dezinformace tam máte na Pávka ?

0 0
možnosti
Foto

Nechápu jedno, jak někdo, kdo o osobě tvrdí, že je moderátor, scenárista a dramaturg, vyznávající konzervativní osoba může být jako nestraník v hnutí ANO a za jeho vůdce orodovat. Orodovat za osobu, která ve věku 21 let se stává kandidát KSČ. Ve věku 23 let se stává členem KSČ, a to celkem po dobu 9 let. Ve věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Ve věku 26 let se stává agentem StB pod krycím jménem Bureš. Stává se jim dobrovolně, protože to znamená výhody. Agentem StB je celkem 8 let. do roku 1990. Po celou dobu donáší na své spoluzaměstnance. Díky penězům pocházející od společnosti, údajně sídlící ve Švýcarsku která nemá žádnou adresu ovládl Agrofert bez jedné koruny v kapse, jak se sám chlubil. Podvody a uplácením získával další majetek. Své postavení ve vládě po dobu 8 let využívá ke svému obohacení a ničení konkurečních firem. Který se do současné doby nenaučil mluvit česky a mluví jak Husák blahé paměti.

2 2
možnosti
Foto

Ve smyslu tohoto blogu prohlašuji, že pan Babiš je charakterní muž, na kterého se i přes jeho altruismus snášejí jen samé pomluvy a nehoráznosti. Nikdy - stejně jako Mirek Dušín - neřekl sprosté slovo. V jeho mysli rezonuje jen dobro českých lidí, takže to, že by drancoval tuto zem, využíval brutálně dotace, násilně přebíral cvizí podniky, posílal na ně "své hochy" a nechával sledovat své politické odpůrce atd. jsou jen sprosté insinuace. Tento člověk, ryzí charakter a vybrané mluvy, měl být hlavou státu. Ale všichni se proti němu spikli, média jela v rytmu antibabiš.

Taková škoda, představa báječných presidentských projevů, reprezentace v zahraničí (on přeci všechny zná, má telefon na Macrona a Erdogana...), prostě všechno je špatně. Ale už jen 4 roky a pár měsíců a dáme si repete.

5 0
možnosti
Foto

Tak jsem dostal ban na 6 hodin, samozřejmě díky vyjádření ohledně pana Juchelky. Nepouživ ani jediné vulgární slůvko, přesto vyřazen z možnosti přispět pod jeho blog

Ve smyslu pravidel tedy prohlašuji. že poslanec Juchelka Aleš je vzdělaný a moudrý muž, který nikdy ani na vteřinu nepapouškuje názory svého šéfa, je mu zcela rovnocenným partnerem a ani na chvíii mu nepodlézá. Jeho článek, pod nímž je tato diskuse, v sobě obsahuje jen tvrdá fakta, jež jsou zcela nezpochybnitelná, zcela pravdivá a bez špetky výmyslu či lži.

Pevně věřím, že tento příspěvek pana Číže ani jiného čtenáře nezarmoutí natolik, aby jej nahlásili administraci. Jsem si jist, že i kdybych psal cokoli v opčném gardu, ani na vteřinu by je to nenapadlo.

Přeji všem krásný víkend, zvláště pak panu Juchelkovi Aleši.

9 0
možnosti
MB

Protoze zmizel nejenom Vas puvodni prispevek, neni tezke urcit, kdo Vas nabonzoval ... mozna si u toho popiskoval Kometu, to by sedelo ...

5 1
možnosti
Foto

Jak chutná bossům hnutí ANO odstavení od lizu. Co bude dělat váš kmotr, když přijde o milony z dotací a státních zakázek. To se mu to podnikalo, když jiní jeho podnikání dotovali. Te ́d může jenom jako mopslík poštěkávat a jeho grupa s ním, jak nařídil kmotr.

10 4
možnosti
JV

Jako mopslík poštěkáváte vy. Myslím, že Babiš je v pohodě a hladem netrpí.

2 7
možnosti
SN

ANO je správní politika a trochu šoubyznisu. Jinak stovky kariérních politiků, kteří se potřebují někde sdružit.

Nicméně i přes výhru ANO se přenesu, pokud se vyhradí a zamezí přílivu černých a arabských.

Bezpečnost je víc, než valorizace důchodů a prožraný půl bilion on nejhorší ministryně financí od roku 1990.

Nemůžeme naší zem zničit kulturně a bezpečnostně. Nemůžeme našim dětem vědomě předat zemi ve stavu, jako Francie, Belgie. Radši mídně zaostalou, ale bez islámu a bez part čenrých a part afghánců na ulici.

Nenávidím ANO za mnoho věcí, ale zvolím ho. Hrozba imigrace a spojené kriminality je vyšší princip naxe všechny jiné politické programy.

1 6
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik