Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Juchelka - počet dětí není o výši nějakého příspěvku. Je to vítané přilepšení, ale nikdy v minulosti se děti nepořizovaly podle toho, kolik kdo od státu za dítě dostane.

Je pravdou že některé sociálně slabé rodiny, které jsou zcela odkázány na sociální dávky - dnes už od 15 let věku, berou plození dětí jako vítaný zdroj obživy, takže cca od 17 let do 40 let běžně využívají výhod našeho siciálního systému ohledně rodičovského příspěvku a pak si od doktora přinesou papír, že nemůžou pracovat. Od revoluce tu už mám 2 generace těchto lidí, kteří prakticky nikdy nepracovali, nemají oficiálně žádný osobní majetek a přitom nijak výrazně nestrádají.

Je kouzelné jak se všichni naučili natahovat ruku nejprve ke státu, jako by nikdo z nich nikdy neměl žádnou rodinu.

Pokud má člověk odpracováno a odváděl daně aspoň nějaký čas, nechť mu stát pomůže, ale to, co je dnes už běžné - a nikoliv jen u romů, ale i gadžů a některých ukrajinců a jejich hostitelů - už přesahuje meze slušnosti.

0 0
možnosti

Tak jsme byl zabanován, ale je milé, že práskači mohou škodit jen takto ve svobodbné diskuzi kde nedokáží čelit pravdě, fktům a argoumentům. A tak se ptám, kdo n otázku : " Hádej kdo mě napráskal"?

0 0
možnosti

Vaše nejpovedenější dílo byla Medúza. Nechcete se k ní vrátit?

4 1
možnosti

Scholz obhajuje snížení rodičovského příspěvku

Zdá se, že ženy v Bundestagu souhlasí: několik poslanců obvinilo kancléře Scholze z protirodinné politiky.

05.07.2023, 13.52 hod.

0 0
možnosti

J52i37r72i 94B12o59r

4. 7. 2023 21:41

Kteréj Juchelka? Když ono těch Juchelků je moc.

2 1
možnosti
Foto

Aleš je jen jeden, skvělý rétor, před nímž by i samotný Cicero stáhl ocas mezi nohy a odešel, muž jasných názorů, které v žádném případě ani na kratičký okamžik nekopírují názory jeho šéfa, který má tolik práce, že své poskoky nerozeznává, ale Aleši to nevadí, Aleš to ustojí, Aleš je prostě hvězda.

Ať žije nerozborné přátelství pana Juchelky a pana Babiše. S panem Juchelkou jen ke světlým zítřkům...

6 5
možnosti
Foto

Ale takto stát funguje. Ano ten stát, který Aleše Juchelku platí a on pak využívá všechnu jeho moc, aby prosadil své představy o tom jak mají lidé žít a co mohou dělat se svým majetkem. Prakticky v ničem se od kritizovaného Jurečky neliší.

4 0
možnosti

Diskuze opět na úrovni!

Redakcí chránění a protěžovaní blogeři a diskutující si zde opět vylévají zlost.

K tématu opět namají - NIC!

Vystačí si jen s urážkami.

Krásný to pohled na ty největší demokraty a Havlisty.

5 12
možnosti
Foto

... a co konkrétně máš k blogu ty???

NIC, jenom si hraješ na moralistu.

7 5
možnosti
Foto

Vzhledem k 6 hodinovému banu při minulém článku pana Juchelky, v němž jsem jej přirovnal k jistým specifickým pracovnicím, jež se zpravidla vyskytují na určitém místě a poskytují své služby projíždějícím, prohlašuji, že tento článek poslance za hnutí ANO je opět skvělou sondou do současných poměrů, velmi trefně tepe zlořády současné vlády, aniž by ani na chvíli nezapochyboval o postoji vlády ANO, kde se - samozřejmě naprosto v souladu s ekonomickým stavem - nevyhodil ani haléř zbytečně, kde všechny peníze poslaly jen na ta správná místa, kde bylo možné čerpat dotace a kde finanční úřady pod vedením šéfa hnutí šli jen cíleně po podvodnících, fixlujících s daněmi a ani náhodou nikdy a nikde nedošlo k převzetí podniků panem šéfem, kde v době covidu šly všechny stovky miliard na správná místa třeba na nákup nefunkčních roušek za stonásobně vyšší náklady než výrobní, kde všichni tyli z bohatství společnosti a kde se ti nejvíce majetní v čele se šéfem hnutí vzdávali svých výdělků ve prospěch chudých spoluobčanů.

Více Juchelků, více štěstí republice.

11 5
možnosti

Výborně. Snad bude s těmito argumenty pan Doležel spokojený. Snad ..

5 4
možnosti
Foto

Opožděné kontrakce Aleše Juchelky.

6 6
možnosti
Foto

Každý čte to, na co intelektuálně stačí. Pan Juchelka, jehož šéf a majitel si nepamatuje jeho jméno, není výjimkou.

4 3
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik