Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pane poslanče, hlasoval jste s Babišovci a ODS pro zrušení superhrubé mzdy, takže teď je v kase o 60 miliard korun míň, než by jinak bylo. Také strana, na jejíž kandidátce jste byl zvolen, nám všem zařídila svého času nejvyšší nárůst státního dluhu v celé EU. Opravdu takhle to bylo. Načež při válce vyvolané největším dodavatelem ropy a plynu nastalo zle. Takže ty sklíčené a ponížené důchodce laskavě nasměrujte na sebe. Ledaže byste dnešní děti znovu zadlužoval ještě víc, aby na příjmy dnešních důchodců mohly vzpomínat jako na ráj na zemi, protože po vás přece potopa, žejo.

5 3
možnosti
Foto

Promiňte mi, vážený pane poslanče, že mne zajímá úcta vrchnosti k občanům v obecnější rovině. Mám jedinou otázku. Má hnutí ANO v úmyslu informovat veřejnost o tom, na kterých školách musely děti čelit tomu "největšímu hnusu" v čase prezidentské kampaně? Ptám se proto, že policie ani odbor školství nedisponuje žádnými informacemi k těm případům. Jistě chápete, že v čase , kdy je téma dezinformací stále aktuální, je pro mnohé občany těžko pochopitelné, že by se členové Vašeho hnutí obrátili s hnusnými zkušenostmi svých ratolestí pouze na redakci PrahaIN, která , jak je nad slunce jasné, nic řešit sama nemůže a tedy ani nebude. Natož porušení zákona č. 101 a 110.

Anonymita, do níž se dotčení členové ANO pohroužili zbytečně vyvolává představy o ještě větším hnusu - o obludné kachně.

13 1
možnosti
Foto

Pardon _ pohroužili,

0 0
možnosti
Foto

Ti důchodci jsou úplní chudáci.Dostanou za rok a půl jen šestkrát přidáno a ani si asi nemohli v minulych skoro třiceti letech založit účet v bance a naučit se obsluhovat bankomat.Uz si Babiš vzpomněl jak se jmenuje jeho poskok? Takové veřejné ponížení.To chce silný žaludek...

12 6
možnosti
Foto

Jsou to chudác důchodci tahle vláda jim za 18 měsíců zvýšila důchod o 4 000 a průměrný důchod se blíži ke 20 000 . Chudáci.

2 0
možnosti
Foto

Snůška nesmyslů. Náklady inflace a války musejí nést všichni. Pošta svou tradiční úlohu dohrála. Už dávno měla být na burze. Nikde jsem se od vás nedozvěděl, jak se reálně má snížit deficit, či dokonce snížit veřejný dluh. Nejhorší na tom všem je, že vy moc dobře víte, jak je to doopravdy, ale kvůli hlasům intelektuálně slabších voličů jste ochoten lhát bez zábran.

15 5
možnosti
ZK

......jak snížit veřejný dluh, zeptejte se toho ďábla Babiše, jemu se to i dařilo. Než mi začnete nadávat, vzpomínám, že za jeho vlády jsme měli po dva roky vyrovnanaj, nebo skoro vyrovnanej rozpočet.

6 5
možnosti
Foto

J26a82n 48Š13i61k

17. 4. 2023 13:11

Jste politik a u těch je lež obvyklá. Pokud by někdo něco důchodcům vzal, tak by jim musel někdo snížit důchod. Nikdo jim však žádný důchod nesnížil. Na tohle jste přišel sám nebo Vám ji poradil Váš předseda? Hezký den

20 7
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem manžel, táta, v posledních letech též politik, moderátor, scenárista a dramaturg, od října 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí ANO 2011, předtím v letech 2010 až 2014 zastupitel města Ostravy za TOP 09. Zajímá mne sociální problematika, rodina a konzervativní hodnoty u mne mají navždy zelenou.

Seznam rubrik